Assassins Creed Syndicate utspelar sig under den Industriella revolutionen

maxresdefault

Assassins Creed Syndicate

(klicka här om du vill läsa mer om spelserien Assassins creed)

Även om det förra spelet, Assassins Creed Unity var lite av en besvikelse för många spelare så har det inte stoppat Ubisoft från att snart släppa en uppföljare till den väldigt populära spelserien. Spelen som alltid utspelar sig i någon slags historisk kontext försöker sätta in spelaren i hur det var att gå längs gatorna under just den tids eran som spelet utspelar sig under. Vi har tidigare bland annat sett korstågens Jerusalem, renässansens Rom och franska revolutionens Paris. Nu är det dags att beträda Londons gator under Industriella Revolutionen. Spelet siktar på att se så autentiskt ut som möjligt (se Youtube-video längre ner som visar spelets och verklighetens London).

I Assassins Creed Syndicate kan du även spela som en kvinnlig karaktär då det är ett tvillingpar, Evie and Jacob Frye, som har huvudrollen i spelet. Spelserien har tidigare fått kritik för att man inte får spela som kvinnliga protagonister (om man bortser från Assassins Creed Liberation och Chronicles som var mindre spel i serien). Du kommer även stöta på kända karaktärer från tiden som Darwin, Dickens och Jack the Ripper.

Spelet behåller sin vuxna ton, med en hel del våld och mord och kommer med största sannolikhet att få en åldersgräns på 18 år. Spelet släpps 23 oktober 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s