Rayman Legends – Ett spel för alla åldrar

Är du en nostalgiker som längtar tillbaka till tiden då spel som Super Mario var det bästa som fanns till spelkonsoler? Är du trött på alla 3d spel och skjutspel som finns på marknaden just nu? Längtar du efter ett spel som både du och din familj kan spela tillsammans? Då är Rayman Legends och föregångaren Origins något för dig och din familj.

Rayman spelen är ett sidscrollande (som gamla Super Mario bros) plattformsspel med mycket humor och lätthet. Banorna är stämningsfulla och vackert tecknade. Rayman och hans vänner är vackert animerade och man får känslan av att man styr en tecknad film. Musiken är melodiös och fyndig och man kan nästan inte låta bli att tralla med i vissa melodier. Det är denna helhet som gör Rayman-spelen så bra.

Man kan spela upp till 4 personer som hjälps åt. Det  är roligt, men kan lätt bli lite kaotiskt med fyra. Jag skulle rekommendera att spela två samtidigt. Spelet är fullt av utmaningar och det är inte alltid lätt att ta sig igenom banor eftersom reflexerna ofta sätts på prov.

Om du letar efter ett spel att spela med dina barn kan jag varmt rekommendera Rayman Origins och Legends eftersom det bjuder på många skratt och utmaningar för både dig och dina barn.

En reaktion på ”Rayman Legends – Ett spel för alla åldrar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s